Skip to main content

ADEM & ENERGIE in Zaandam, Yoga Dream

Woensdag 17 juli van 19u – 21.30, ADEM & ENERGIE

Charlotte is een energieke, verbindende en liefdevolle persoonlijkheid.  Zij biedt jou de veiligheid en een vertrouwelijke setting om jezelf te kunnen laten zien. Zij heeft een zeer fijne gevoeligheid en doortastendheid en voelt feilloos aan wat jij nodig hebt om je verder te kunnen ontwikkelen. Charlotte is een gepassioneerd Reiki Master, Sound Healer en beweegt zich binnen het holistische veld. Zij heeft veel ervaring in het begeleiden van ademreizen en kan met haar levensenergie en waar nodig klank jou uitnodigen om volledig tot jezelf te komen.

Jordi is een rustige, vriendelijke, kennisrijke en vooral ervaringsgerichte ademcoach. Zijn missie is om mensen in beweging te brengen, te laten stilstaan en te laten doorvoelen wat er nodig is in persoonlijke groei en ontwikkeling. Met ruim 14jaarervaring als fysio-manueeltherapeut, trainer en coach in de (top)sportbegeleiding en onbegrepen pijnklachten is Jordi een doortastende ademcoach die jou met alle plezier en passie kan verder helpen. Al hun kennis, vaardigheden en deskundigheid staan tot jouw beschikking. Ervaar hoe jij met jouw ademhalingen levensenergie invloed kan hebben op jouw gezondheid, gemoedstoestanden zelfhelend vermogen.

“De ervaring van een ademcirkel gun ik iedereen! De energie van de adem zorgt voor een diepere verbinding, vermindert stress en geeft richting voor mij. Dank jullie wel!”

Ademhalingsoefeningen hebben een positief effect op jouw mentale en fysieke gezondheid. Zak nog dieper en voel je gedragen door de kracht van jouw- en de universele levensenergie. Deze stroomt door alles, ook door jou! Even helemaal niks, of juist alles. Jouw Adem en Energie brengen jou waar je heen wilt, geloof ons maar.

De krachtige combinatie van energie en

jouw ademhaling:

🧠 vermindert chronische stress

🙏🏼 laat je totaal ontspannen

🍀 verbetert jouw gemoedstoestand

🔥 geeft je meer energie en inzicht

🧘🏼 haalt je uit je hoofd en in je lijf

Verder kom je makkelijker in contact met je gevoelens, emoties & jouw innerlijk kompas.

📅 Elke 1e dinsdag v/d maand

🕰️ 19.00 – 21.30

💰 55,-

🫖incl. koffie, thee & lekkernij

Trainers: Jordi van Zelst & Charlotte Cabri

Meld je nu aan via Workshops (bsport.io)

of.. DM, info@jordivanzelst.nl of 06-10558109

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

03 sep 2024

Tijd

7:00 pm - 9:30 pm
Categorie

Volgende Keer

Leave a Reply